Indre Mission i DanmarkIndre Mission i Danmark

Indre Missions Telefonandagt NETANDAGTEN.DK modtager knap 9.000 opkald om måneden og flere henter dagens andagt på nettet. Omkring 4.200 personer modtager dagligt sms-andagten.

Telefonandagten blev oprettet i 1969 og blev i 2001 udvidet med netandagten.dk. Andagterne holdes af erfarne kristne fra folkekirken og fra de kirkelige organisationer for en uge ad gangen. Hver dag offentliggøres en ny andagt, der er tilgængelig hele døgnet. For nogle er andagterne en vigtig tilknytning til et menighedsfællesskab, de på grund af fx sygdom ellers ikke længere har mulighed for at være en del af. For andre er andagterne et tiltrængt pusterum i en travl hverdag. En dag i ugen er der mulighed for at ringe til en sjælesorgsvagt. Her kan man få en samtale om personlige udfordringer eller trosspørgsmål. Har I spørgsmål eller lyst til at høre mere, er I velkomne til at kontakte daglig leder af NETANDAGTEN.DK, Finn Najbjerg på finn.najbjerg@indremission.dk. Tak for gaven!

Periode 1: Adventstiden

Reg. nr.7170, Kontonr.2212631

Indre Mission er en landsdækkende folkekirkelig bevægelse med ca. 400 lokale fællesskaber. Bevægelsen ønsker at udbrede kristendommen i Danmark og har et vidt forgrenet arbejde for børn, unge, familier, voksne og seniorer. De fleste grupper mødes i missionshuse til ugentlige arrangementer med sang, bøn, undervisning og samtale. Indre Mission har på landsplan et omfattende tværkulturelt arbejde og var blandt de første til at udvikle et omfattende missionsarbejde på internettet. Størstedelen af arbejdet udføres af frivillige, men bevægelsen har rundt om i landet flere ansatte missionærer og konsulenter til at støtte arbejdet.

Indre Mission i Danmark
Korskærvej 25