AAA
 

Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Blå Kors Danmark skaber nye muligheder for mennesker hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler. Vi forebygger, behandler og yder omsorg. Vi hjælper også pårørende.

Hvad går pengene tilHvad går pengene til

Børn og unge: Vi arrangerer ture og sommerlejre for børn i misbrugsfamilier. For nogle af disse børn og unge, er Blå Kors lejren eller turen eneste ferie i et helt år. Børn der er vokset op i misbrugsfamilier, men er flyttet hjemmefra kan få terapi og samtaler gennem TUBA. Hjemløse: Vi driver nødherberg om vinteren, væresteder, pensionater og morgenmadscafe. Oplysning: Et er at hjælpe de, der har fået et misbrug - men det allerbedste er at forebygge at flere udvikler afhængighed. Derfor er oplysning en vigtig opgave for Blå Kors.

IndsamlingsperiodeIndsamlingsperiode

Periode 2: Jul og nytår

IndsamlingsoplysningerIndsamlingsoplysninger

Giro84 05 22 56, Reg. nr.1938, Kontonr.8973 700 120

Om organisationenOm organisationen

Blå Kors Danmark er en frivillig organisation, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn. Vi har botilbud, behandling for hash- og alkoholmisbrug, væresteder, pensionater, nødherberger, jobprojekter, genbrugsbutikker, mm. Blå Kors har også TUBA, et behandlingstilbud til unge, der er vokset op med forældre der drikker. Lige nu har vi især fokus på at hjælpe børn der er vokset op i familier med misbrugsproblemer. Det sker med kampagen "Man behøver ikke at drikke for at have et alkoholproblem". Vi har en gruppe af oplægsholdere, der gerne kommer ud til gudstjenester og møder og fortæller om disse børn og unges problemer.

Se mere herSe mere her

KontaktKontakt

Blå Kors Danmark
Suensonsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf. 29 68 96 68
Mail kks(at)blaakors.dk