AAA
 

Børnesagens FællesrådBørnesagens Fællesråd

Vi arbejder for de fattigste og mest udsatte børn og unge i Danmark. Et bidrag betyder, at flere udsatte børn får en tålelig hverdag, og at der også er penge til mad sidst på måneden.

Hvad går pengene tilHvad går pengene til

Basale fornødenheder som mad, receptpligtig medicin, briller, tøj, transport og nødvendigt indbo. Inklusion af fattige børn i form af støtte til deres fritidsinteresser. Højnelse af fattige børns selvværd ved at give dem mulighed for at invitere klassekammerater til fødselsdag. Sorggrupper, samtalegrupper, rådgivning og ferieaktiviteter for børn og unge, der ellers ikke ville komme på ferie. Vi ved, at det glæder mange, at kunne være med til at forbedre barndommen for fattige og udsatte børn og unge. De indsamlede midler fra kirkerne bruges derfor på dette formål.

IndsamlingsperiodeIndsamlingsperiode

Periode 2: Jul og nytår

IndsamlingsoplysningerIndsamlingsoplysninger

Giro502-5435, Reg. nr.2102, Kontonr.8420 041 773

Om organisationenOm organisationen

Børnesagens Fællesråd har til opgave at varetage udsatte og fattige børns rettigheder. Børnesagens Fællesråd har eksisteret siden 1903 og har i dag i alt 21 medlemsorganisationer – bl.a.Livsværk, Jysk Børneforsorg/Fredehjem, Ungdommens Vel, Børns Vilkår og Mødrehjælpen. Vores vision er at gøre en forskel for nogle af Danmarks fattige børn. Børnesagens Fællesråd modtager ingen offentlig støtte til sin drift og er derfor afhængig af indtægter fra indsamling.

Se mere herSe mere her

KontaktKontakt

Børnesagens Fællesråd
Dronningensvej 4, 1.
2000 Frederiksberg
Tlf. 24 62 62 29
Mail bf(at)boernesagen.dk