BibelselskabetBibelselskabet

Bibelen er grundlaget for kirkens forkyndelse, undervisning og diakoni. Bibelselskabet sørger for at oversætte og udgive bibler af højeste kvalitet til alle målgrupper. Bibelselskabet arbejder i verdens brændpunkter.

Bibeloversættelse i verden

Oversættelse af Bibelen er grundlaget for kristendommens overlevelse, men er farligt arbejde mange steder i verden. Oversættere sætter livet på spil for at give forfulgte kristne og andre muligheden for at læse Bibelen.

Millioner af mennesker vil gerne kunne læse Bibelen på deres eget sprog. Det hjælper vi dem med igennem oversættelse, uddeling og læsetræning, der er godkendt af UNESCO.

De lokale bibelselskaber arbejder tæt sammen med kirkerne og har derfor et stort netværk af præster og frivillige. I kirken er der en rig tradition for socialt arbejde. Derfor rækker vores penge ofte langt, når vi arbejder i denne sammenhæng.

På forhånd tusind tak, fordi I vil samle ind i kirken og støtte Bibelselskabets verdensomspændende arbejde med give Bibelen videre. Bibelens fortællinger er med til at forandre menneskeliv.

Periode 2: Jul og nytår

Reg. nr.3001, Kontonr.2002086

Bibelselskabet har til opgave at stå for den autoriserede danske bibeloversættelse direkte fra de bibelske grundsprog. Bibelselskabet har eksisteret siden 1814 og forsyner kirke, skole, samfund og hjem med bibeludgaver, genfortællinger og bøger om Bibelen i mange former og på alle platforme.

Gennem De Forenede Bibelselskaber støtter Bibelselskabet oversættelse og udbredelse af Bibelen overalt i verden, hvor der er brug for støtte på grund af fattigdom eller undertrykkelse af kristne. Bibelselskabet modtager ingen offentlig støtte til sin drift og er derfor afhængig af indtægter fra salg og indsamling.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II er protektor for Bibelselskabet.

Bibelselskabet
Frederiksborggade 50