AAA
 

Y's Men Region DanmarkY's Men Region Danmark

Y´s Men er mennesker, der vil bruges og som ønsker at være med i et forpligtende kristent fællesskab. De fleste medlemmer har baggrund i den danske folkekirke, KFUM og KFUK, FDF, KFUM-Spejdere m.fl. og vil gerne være med til at gøre en forskel.

Hvad går pengene tilHvad går pengene til

”Velkommen til mit hjem” – Når integration begynder i børnehøjde. Projektet er at støtte Danmarks kirkelige Mediecenter (DKM), der er med til at sikre, at voksne i organisationer, skoler, kirker, familier og alle andre interesserede får redskaber til at tale med børn om emnet flygtninge, samt at give et fælles afsæt til kulturmødet mellem flygtningebørn og etniske danske børn. DKM er projektbærerende og står for at gennemføre, producere og formidle projektets forskellige materialer. Folkekirkens Nødhjælp er en væsentlig bidragyder med faglighed fra arbejdet med flygtninge i nærområdet. Indsamlede midler sendes til nedenstående bankforbindelse - mærket K7610. Mange tak for støtte og positiv medvirken til gennemførelsen af dette vigtige projekt!  

IndsamlingsperiodeIndsamlingsperiode

Periode 3: Vintertid, helligtrekonger

IndsamlingsoplysningerIndsamlingsoplysninger

Reg. nr.2380, Kontonr.6446 277 195

Om organisationenOm organisationen

Alle Y´s Men´s klubber er forenet i Y´s Men International. Bevægelsens motto er: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret.

Se mere herSe mere her

KontaktKontakt

Y's Men Region Danmark
Kirkebakken 8
6950 Ringkøbing
Tlf. +45 23 61 49 47
Mail rk-gry(at)webspeed.dk