Danske Sømands- og UdlandskirkerDanske Sømands- og Udlandskirker

DSUK er folkekirken i udlandet. I vores 53 kirker verden arbejder vi hver dag på fastholde danskere i udlandet på dansk kirke- og kulturliv.

40 procent af vores indtægter kommer fra private bidrag. Vi er derfor afhængig af enhver gave, så vi kan fortsætte og udvikle vores arbejde over hele verden. Med et bidrag til DSUK er du med til at sikre, at der også i fremtiden kan afholdes danske gudstjenester i udlandet, at de søfarende kan få besøg af en vores ansatte, og at de mange tusinde unge, er hvert år rejser, fortsat kan have en tryg base i det fremmede.

Periode 5: Forårstid, påske

Giro500-3660, Reg. nr.4400, Kontonr.4525210049

Danske Sømands- og Udlandskirker, DSUK, blev stiftet 1. januar 2004 som følge af en fusion mellem Dansk Kirke i Udlandet og Dansk Sømandskirke i fremmede Havne. Sømandskirkens historie går tilbage til 1867, og siden har vi været garanten for en folkekirkelig betjening i udlandet. Vi gør derfor en forskel for danske søfarende, au pairs, emigranter, udstationerede og det danske mindretal i Sydslesvig.

Se mere herSe mere her

Danske Sømands- og Udlandskirker