KFUM og KFUK i DanmarkKFUM og KFUK i Danmark

Børn og unge skal vide, de kan tro på Gud - og at Gud tror på dem. Det er det, vi arbejder for. Vi skaber rammer for gode fællesskaber overalt i Danmark - og har brug for støtte til at udvikle dette arbejde og nå endnu flere børn og unge.

Camilla Clausen, leder i KFUM og KFUK i Kolding, fortæller: - Det er vigtigt for mig at være leder i en kristen sammenhæng, hvor børn og unge får en mulighed for at høre om det kristne budskab, som jeg gerne vil være med til at give videre. Det er vigtigt, at de unge har et sted, hvor de kan være sammen med jævnaldrende om det at være kristen – eller være med, selvom tro ikke er noget, de før har stiftet bekendtskab med. KFUM og KFUK i Danmark har brug for din støtte til fortsat at uddanne frivillige og udvikle nye tilbud og aktiviteter, så flest mulige får lov at opleve, at det kristne evangelium er en fantastisk gave, der er værd at bygge sit liv på. Når du støtter KFUM og KFUK, går dine penge til at gøre kristendommen levende og vedkommende for børn og unge i Danmark. Vi er årligt i kontakt med mere end 10.000 børn og unge.

Periode 5: Forårstid, påske

Giro300 7332 - MobilePay 60 21 44 03 -, Reg. nr.8075, Kontonr.140685

KFUM og KFUK står for en stor del af det kirkelige børne- og ungdomsarbejde i Danmark og har en lang tradition for at udvikle nye forkyndelsesformer til børn og unge - og til Folkekirkens møde med dem. Vi er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der arbejder ud fra en vision om, at børn og unge skal vide, de kan tro på Gud – og at Gud tror på dem. Vi arbejder med børneklubber, teenklubber, konfirmandklubber, festivals, musik- og dramagrupper, stævner og sommerlejre. I alt har KFUM og KFUK ca. 130 lokalforeninger overalt i Danmark og 10.000 medlemmer, hvoraf ca. 60 % er under 30 år. Vi er omkring 2.600 frivillige ledere og udvalgsmedlemmer.

KFUM og KFUK i Danmark
Valby Langgade 19