Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDFFrivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF

FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med ca 24000 medlemmer fordelt i hele landet i lokale kredse tilknyttet et sogn.

I FDF har vi en lang tradition for at engagere os uden for Danmarks grænser gennem skiftende missionsprojekter. Projekterne har dels til formål at oplyse børn og unge i FDF om forholdene andre steder i verden og dels at samle penge ind til støtte af partnerorganisationer i projektlandet. I 2013 og 2014 samles ind til projektet Uturn Uganda. Projektet er et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og har fokus på børn og unge i Uganda. FDF tager ansvar for den verden vi lever i med udgangspunkt i vores værdigrundlag, der understreger, hvordan vi som mennesker er sat i sammenhæng med og har ansvar for andre mennesker og den verden, vi lever i. Vi har et ansvar for at møde andre mennesker ligeværdigt, dér hvor de er.

Periode 7: Trinitatis II: Høst

Giro700 1134, Reg. nr.3001, Kontonr.3001576984

FDFs formål er at møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus. Kernen i FDF er fællesskabet, både for børn og voksne. Vi tror på potentialet i hvert enkelt menneske, og det præger den måde vi er sammen på. I FDF mødes børn, unge og voksne om leg, skattejagt, naturoplevelser, musik og andre aktiviteter. Hos FDF møder børn og unge engagerede voksne, der har en holdning til livet. FDF bygger på et kristent livssyn og et udsyn i verden.

Se mere herSe mere her

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF