AAA
 

NOREA Radio, DanmarkNOREA Radio, Danmark

Kristne mediearbejde spiller en stor rolle for mange i Albanien. Norea er en kristen medieorganisation, der producerer og støtter kristne medieprojekter i mange lande.

Hvad går pengene tilHvad går pengene til

En af "vores" medarbejdere i Albanien siger det sådan: "Jeg voksede op med forældre, som elskede mig, jeg gik i børnehave og var med i en masse aktiviteter. Men jeg voksede op i et land, hvor alle kirker var ødelagte, og der fandtes ingen kristne ledere. På skolen lærte vi om evolutionsteorien, og at landene i Vesten havde et dødt liv og store problemer, fordi de stolede på Gud. Vi lærte absolut ingenting om Gud. Det ord var slet ikke en del af vores ordforråd dengang." Norea i Danmark og Norge gør det muligt at sende Projekt Hannah (PH) programmerne i Albanien. Gennem "Kvinder med Håb"-programmet på albansk og på romani (sigøjnersprog) lærer kvinderne, at de har uendelig værdi som menneske, får hjælp til dagliglivets udfordringer, kundskab og undervisning fra Bibelen.

IndsamlingsperiodeIndsamlingsperiode

Periode 7: Trinitatis II: Høst

IndsamlingsoplysningerIndsamlingsoplysninger

Giro5165989, Reg. nr.3543, Kontonr.5165989

Om organisationenOm organisationen

Norea er en kristen medieorganisation, der producerer og støtter kristne og humanitære medieprojekter i Danmark og rundt omkring i verden. Det er hovedsageligt radioprogrammer Norea er engageret i, men Norea støtter også projekter indenfor satellit-tv, internet og mobiltelefoni. Meget af Noreas arbejde foregår i tæt samarbejde med TWR (Trans World Radio), Sat-7 og andre lokale medieproducenter. Norea har til formål at medvirke til udbredelsen af evangeliet om Jesus Kristus i verden, primært i områder og blandt folkeslag, der er lukkede for traditionel missionsvirksomhed, og i Danmark.

Se mere herSe mere her

KontaktKontakt

NOREA Radio, Danmark
Porsevej 6
6100 Haderslev
Tlf. 74527190
Mail info(at)norea.dk