Indenlandsk SømandsmissionIndenlandsk Sømandsmission

”Evangeliet til søfolk og fiskere” og andre på havnen. Sømandsmissionens mål og eksistensberettigelse er, at vi kommer med to hænder, to ører og en mund i det maritime miljø.

De indsamlede midler går til aflønning af medarbejdere på havnene, bibler og blade til søfolk, kaffe på kanden, olie til skibene – og andre lignende aktiviteter i forbindelse med arbejdet.

Periode 8: Efterårstid, allehelgen

Giro8003300, Reg. nr.9541, Kontonr.8003300

Sømandsmissionen blev stiftet den 28. april 1905 på folkekirkeligt grundlag, men allerede i 1876 påbegyndte Andreas Wollensen et kristeligt velfærdsarbejde blandt søfolk i Københavns havn. I dag arbejder vi primært via sømandsmissionærer, de sejlende kaffestuer Bethel og Duen (skibe) og ud fra sømandshjem i Danmark og Grønland, Svendborg Søfartsskole og Feriehjemmet ”Aggershøj”. Sømandsmissionærerne tager fx på skibsbesøg, hospitalsbesøg og forsøger at hjælpe søfarende under deres ophold i havn. Medarbejderne besøger gerne menigheder for at informere om arbejdet.

Indenlandsk Sømandsmission
Havnepladsen 1