AAA
 

Danmarks Kristelige GymnasiastbevægelseDanmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse

Danmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse (DKG) skaber meningsfulde mødesteder for unge i gymnasiealderen med kristendommen som referencepunkt og spejl for livet.

Hvad går pengene tilHvad går pengene til

DKG har altid baseret sit arbejde på en frivillig indsats og båret af venners store generøsitet. DKG modtager tilskud via tipsmidlerne, men den afgørende økonomiske hjælp modtager bevægelsen fra mennesker, der har fundet arbejdet væsentligt. Gennem stævner, foredrag og lokalgruppearrangementer arbejder DKG på at skabe et åbent forum for unge på gymnasiale uddannelsessteder. Det er på fx en uges Sommerhøjskole eller et weekendstævne i foråret og efteråret, at unge får muligheden for at debattere og udfordre deres tro. Emner som: KRIG, KÆRLIGHED, ONDSKAB, IDENTITET OG FÆLLESSKAB er på programmet.
DKGs frivillige bestræber sig på at give deltagerne koncentreret (ud)dannelse og bevæger sig rundt i det pågældende tema på vidt forskellige måder og niveauer. Med fokus på gymnasiearbejdet afholder DKG arrangementer og stævner for efterskoleelever samt studerende ved videregående uddann

IndsamlingsperiodeIndsamlingsperiode

Periode 3: Vintertid, helligtrekonger

IndsamlingsoplysningerIndsamlingsoplysninger

Giro9570 900-2154, Reg. nr.8075, Kontonr.112-861-4

Om organisationenOm organisationen

Danmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse (DKG) er en over 100 år gammel folkekirkelig organisation med fokus på unge på gymnasiale og videregående uddannelser. DKG arrangerer landsstævner, hvor vi vover at stille og besvare store spørgsmål om tro og kristendom, fordi tvivlen skal tages lige så alvorligt som troen. DKG forsøger hele tiden at være i bevægelse og rykke ved faste forestillinger. Det giver nemlig rum for åben samtale, refleksion og fællesskab – et rum, som vi mener, er nødvendigt for kristendommen.

Se mere herSe mere her

KontaktKontakt

Danmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse
Valby Langgade 19
2500 Valby
Tlf. 86100700
Mail sekr(at)dkg.dk