Evangelisk Luthersk MissionsforeningEvangelisk Luthersk Missionsforening

Støt kirkeplantning og kristent studenterarbejde i Perus 5. største by Piura.

ELM samarbejder med en ung luthersk kirke i det nordlige Peru. Kirken møder mennesker med budskabet om frelse ved tro alene som alternativ til den blandingsreligion og overtro, som præger området. Kirken og ELM arbejder i fællesskab på at grundlægge en luthersk kirke i byen Piura, hvor der ikke findes nogen luthersk kirke, og hvor antallet af evangeliske kristne kun er ca. 2%. Derudover er man med i etableringen af et evangelisk studenterarbejde i byen, som er vigtig studieby. Pengene går til at ELM kan udsende missionærer, som konkret arbejder med grupper af studerende på universiteterne og med at skabe kontakter til mennesker for at invitere dem med i den nye menighed. Billedet er fra et dessertkursus, som missionærerne har inviteret til.

Periode 7: Trinitatis II: Høst

Giro01-304-8225, Reg. nr.4720, Kontonr.4720934477

ELM er en fri missionsforening med grundlag i Folkekirkens bekendelse. Vi tror på Gud som en levende realitet, og at Bibelen er Guds ord til mennesker i dag. Ordene fra trosbekendelsen om, tilgivelse fra synd og evigt liv er det budskab, vi ønsker at formidle i arbejdet i Danmark og i Peru. I Danmark afholder ELM møder og lejre for børn, unge og voksne, som tilbyder undervisning i den kristne tro, og giver mulighed for fællesskab med andre kristne. Der er desuden en række cafétilbud for især ældre. ELM's arbejde bygger på en stor indsats, både økonomisk og praktisk fra en lang række frivillige.

Evangelisk Luthersk Missionsforening
Tværstræde 6