Organisationer
Agape

Agape ønsker på folkekirkelig grund at hjælpe mennesker, som oplever livet problematisk og at inspirere menigheder og fællesskaber til diakoni i praksis. Dette sker ved at samle og servicere frivillige grupper samt via terapi, foredrag, kurser mv.

Om organisationen

Agape arbejder med hjælp og inspiration til mennesker. Agapes formål er at udøve og fremme kirkens sociale arbejde (diakoni) på folkekirkens evangelisk lutherske grund: Der er syv ansatte og ca. 170 frivillige beskæftiget i Agape. Det kristne livs- og menneskesyn er grundlaget for Agapes virke og aktiviteter. Det har i praksis den betydning, at vi ser på det enkelte menneske som værdifuldt, unikt og med ret og frihed til at bestemme over sit eget liv. - Vi ønsker at møde alle mennesker med vores værdier: Nærvær, ærlighed og respekt. Læs mere om Agape her på www.agape.dk. Landsleder: Annette Bech Vad.

Hvad går pengene til

Indsamlingen går bl.a. til:
PsykTro-linjen En gratis rådgivning om tro og psykisk sygdom (se www.psyktro.dk).
Parvis.dk - Gratis rådgivning til par via brevkasse, artikler og telefonrådgivning (se www.parvis.dk).
Enhver gave til arbejdet modtages med TAK!

Indsamlingsperiode

Periode 6: Trinitatis I: Sommertid