Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Bibelselskabet

Bibelselskabet

Bibelen er grundlaget for kirkens forkyndelse, undervisning og diakoni. Bibelselskabet sørger for at oversætte og udgive bibler af højeste kvalitet til alle målgrupper. Bibelselskabet arbejder i verdens brændpunkter.

Om organisationen

Bibelselskabet har til opgave at stå for den autoriserede danske bibeloversættelse direkte fra de bibelske grundsprog. Bibelselskabet har eksisteret siden 1814 og forsyner kirke, skole, samfund og hjem med bibeludgaver, genfortællinger og bøger om Bibelen i mange former og på alle platforme.

Gennem De Forenede Bibelselskaber støtter Bibelselskabet oversættelse og udbredelse af Bibelen overalt i verden, hvor der er brug for støtte på grund af fattigdom eller undertrykkelse af kristne. Bibelselskabet modtager ingen offentlig støtte til sin drift og er derfor afhængig af indtægter fra salg og indsamling.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II er protektor for Bibelselskabet.

Hvad går pengene til

Kristne under pres.

I mange lande er det desværre ikke en selvfølge, at mennesker har frihed til at praktisere deres religion. Kristne er på verdensplan de mest udsatte, og særligt i Nordafrika, Mellemøsten og Asien oplever Bibelselskabet, at forholdene udvikler sig i den helt forkerte retning. Vi kan ikke stiltiende se til denne udvikling. Derfor støtter Bibelselskabet i disse år særligt bibelselskaber i lande, hvor kristne er under pres. Vi giver kristne mulighed for at praktisere deres religion. Kristne efterspørger Bibelen, som vi oversætter og uddeler. I et land som Saudi-Arabien har kristne ikke nem adgang til Bibelen. Derfor sender vi gudstjenester og bibelformidling og samtaler om menneskerettigheder på tv. Mange kristne er traumatiseret af konflikter. Bibelselskabet uddanner kirkeledere og omsorgspersoner i bibelsk sjælesorg. I forbindelse med uddeling af bibler har Bibelselskabet i disse år et særfokus på bibler til verdens børn.
 


 

Indsamlingsperiode

Periode 2: Jul og nytår

Indsamlingsoplysninger

Netbank: Reg. nr. 3001, Kontonr. 2002086

MobilePay: 62903 (Husk at notere det i feltet, hvis beløbet skal gå til ét bestemt projekt)

SMS: skriv GIV50 til 1414 og støt med 50 kr., skriv GIV100 til 1414 og støt med 100 kr. eller GIV150 og støt med 150 kr.


Se mere her:

www.bibelselskabet.dk/indsamlingikirken


Kontakt:

Bibelselskabet
Frederiksborggade 50
1360 København K
Tlf. 3312 7835
Mail bibelselskabet@bibelselskabet.dk