Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler

Børnene er kirkens nutid og fremtid! I DFS ønsker vi at inspirere, udruste og give ressourcer til det kirkelige arbejde for børn. For børnene fortjener det bedste!

Om organisationen

Danmarks børn skal høre Gud! Vi ønsker at inspirere og udruste dem der vil ”give det største til de mindste”. Derfor - når emnet er ”Børn og Gud” – eller ”Kirke for børn” så er DFS organisationen, der kan hjælpe! Vi tilbyder kurser, udgivelser med inspiration til klubben med bl.a. lege, aktiviteter, bibelhistorie - samt ressourcer på hjemmesiden soendagsskoler.dk DFS er en selvstændig forening i den danske folkekirke. Vi har over 370 klubber rundt i hele landet - fx legestuer, søndagsskoler, børne- og juniorklubber. Vores ti konsulenter er klar til at inspirere, udruste og give ressourcer til de ledere, der arbejder med "Kirke for børn"!

Hvad går pengene til

Søndagsskolernes vision er at Danmarks børn skal høre om Gud og Jesus. Gennem vores arbejde i kirker og klubber møder mange børn - og deres forældre - evangeliet for første gang. I legestuer, søndagsskoler, børne- og juniorklubber møder børnene et godt og sjovt fællesskab og voksne der har tid og som ønsker at være sammen med børnene. Penge givet til DFS går hovedsageligt til løn til vores ansatte medarbejdere, der er nøgle- og ressourcepersoner for klubber og kirker. De præsenterer lederne for DFS' nye udgivelser og kursustilbud - samt tilbyder sparring til ledergruppen. Derudover hjælper de med at arrangere sommerens højdepunkter rundt om i landet: Sommerlejrene!


 

Indsamlingsperiode

Periode 3: Vintertid, helligtrekonger

Indsamlingsoplysninger

Reg. nr. 7170, Kontonr. 2257453, mrk: kirkekollekt

MobilePay: 88677
 


Se mere her

kollekt.soendagsskoler.dk


Kontakt

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler
Korskærvej 25
7000 Fredericia
Tlf. 8227 1216
Mail: kontakt@soendagsskoler.dk