Organisationer
Danske Kirkers Råd

Danske Kirkers Råd samler kirker til dialog og samarbejde.

Om organisationen

Danske Kirkers Råd er et nationalt råd af kristne kirker og organisationer i Danmark. Her samles ledere af de mange forskellige kristne kirkesamfund, menigheder og organisationer i Danmark til samtale, dialog og samarbejde. Danske Kirkers Råd er med 15 kirker og 45 kirkelige organisationer og mellemkirkelige stiftsudvalg den bredeste og største økumeniske organisation i Danmark.

Hvad går pengene til

I påsken fejrer alle kirker Jesu lidelse og opstandelse. Og i pinsen, fejres, at vi, der kom fra hvert sit verdenshjørne, pludselig holdt op med at tale forbi hinanden. I Danske Kirkers Råd arbejder vi for dialog og samarbejde mellem kirker og kirkesamfund. Vi arbejder for samtale og forståelse – også om de ting, vi som kirker ser forskelligt på. Danske Kirkedage, interreligiøs dialog, samarbejde med migrantkirker og Grøn Kirke er nogle af de projekter vi udfører. Ved at støtte Danske Kirkers Råd, støtter man økumenisk arbejde i Danmark. Vi siger tak for hver en gave.

Indsamlingsperiode

Periode 5: Forårstid, påske