Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Filadelfia - Center for diakoni og ledelse

Filadelfia - Center for diakoni og ledelse

Center for Diakoni og Ledelse har relevante uddannelser, kurser og samtaler indenfor diakoni, sjælesorg og ledelse til ansatte, frivillige og ledere i kirker og organisationer.

Om organisationen

Center for Diakoni og Ledelse (tidligere Institut for Diakoni og Sjælesorg) er en del af Filadefia, som er et specialhospital indenfor Epilepsi. Filadelfia var blandt de første store diakonale institutioner i Danmark. Siden 1907 har der været uddannet diakoner på Filadelfia. Vores uddannelse i Diakoni og Ledelse er en fortsættelse af denne tradition, hvor man efter endt uddannelse kan blive indviet som diakon. Vi tilbyder desuden uddannelser og kurser indenfor sjælesorg, samtalens kunst, magt og afmagt, ledelse af frivillige, ledelse og udvikling, betyrelsesarbejde og meget andet. Centeret driver desuden sorggrupper for voksne og børn.

Hvad går pengene til

Pengene til Center for Diakoni og Ledelse går til vores generelle arbejde. De gavebidrag og kollekter vi modtager giver os mulighed for at yde fripladser i vores sorggrupper, samtaletilbud og uddannelser til børn og voksne, som har særlige behov i forbindelse med en sorg, krise eller andre udfordrende livssituationer.


 

Indsamlingsperiode

Periode 4: Fastetid og passionstid

Indsamlingsoplysninger

Reg. nr. 9219, Kontonr. 4587025057
 


Se mere her

www.diakoni.dk


Kontakt

Filadelfia - Center for Diakoni og Ledelse
Kolonivej 19
4293 Dianalund
Tlf. 5827 1255
Mail diakoni@filadelfia.dk