Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd varetager folkekirkens officielle kontakter til andre kirker i ind- og udland. Ved at indsamle til projekter her gives FRA kirke TIL kirke.

Om organisationen

Folkekirkens mellemkirkelige Råd er en del af folkekirken. Rådet tager sig af folkekirkens kontakter til andre kristne kirker og kirkesamfund i Danmark og i udlandet. Blandt andet tager Rådet stilling til folkekirkens medlemskab af nationale og internationale kirkelige organisationer. I Rådet sidder repræsentanter fra folkekirkens 10 stifter, en repræsentant for Kirken i Grønland samt to af folkekirkens biskopper. Rådet har sekretariat i København.

Hvad går pengene til

I 2022 går den fælles mellemkirkelige indsamling til de lutherske kirker i Ukraine og i Ukraines nabolande, Rumænien, Ungarn, Polen og Slovakiet. Kirkerne yder en stor indsats for at hjælpe ukrainske flygtninge med at anskaffe førstehjælpskasser, almene nødvendigheder, husly, grundlæggende lægehjælp, sjælesorg og psykosocial støtte. Dette kan man læse meget mere om på linket, hvor man også kan støtte. 

Læs mere: 
https://www.lutheranworld.org/news/ukraine-lwf-calls-donations-support-people-and-churches 


 

Indsamlingsperiode

Periode 7: Trinitatis II: Høst

Indsamlingsoplysninger

Reg. nr. 2191, Kontonr. 0721 595 714 (Mærk "Kollekt")
 


Se mere her

www.interchurch.dk


Kontakt

Folkekirkens mellemkirkelige Råd
Peter Bangs Vej 5B
2000 Frederiksberg
Tlf. 3811 4488
Mail interchurch@interchurch.dk