Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp støtter verdens fattigste i deres kamp for et værdigt liv og hjælper mennesker i nød. Vi giver akut nødhjælp i katastroferamte områder og langsigtet udviklingshjælp i fattige egne for at skabe en mere ligeværdig og bæredygtig verden. 

Om organisationen

Folkekirkens Nødhjælp har sine rødder i den danske folkekirke og arbejder ud fra et kristent menneskesyn med respekt for ethvert menneskes rettigheder og alle menneskers lige værd. Vi er til stede, hvor nøden er størst, uden hensyn til religion, køn, race eller politisk overbevisning. Folkekirkens Nødhjælps mandat og arbejde er den internationale diakoni, som for os betyder: At tage vare på medmenneskets behov og hensyn til dets rettigheder. Folkekirkens Nødhjælp er medlem af ACT Alliance.  

Hvad går pengene til
 

Vi redder liv - Når mennesker rammes af krige og katastrofer, bliver fundamentet for deres liv med ét rykket væk under dem. I disse situationer griber vi ind, rykker ud og handler hurtigt, effektivt og altid i tæt samarbejde med lokale kræfter og globale spillere.  

Vi opbygger robuste lokalsamfund
 - I verdens fattigste egne sulter man måske ikke, men lever fra dag til dag og tilværelsen er skrøbelig. Vi engagerer og indgår i partnerskaber med lokale organisationer og kirker for at skabe bæredygtige løsninger, der giver mere robuste samfund. 

Vi bekæmper ekstrem ulighed
 - Når mennesker bliver udstødt, forskelsbehandlet og marginaliseret fra fællesskabet, fratager man dem muligheder og dermed håbet om at skabe et værdigt liv. Folkekirkens Nødhjælp kæmper side om side med lokale aktører mod politisk, økonomisk og social ulighed

Støt Folkekirkens Nødhjælps arbejde ved at samle ind. På vores hjemmeside kan du løbende finde oplæg til årets indsamlinger i kirken: 
https://www.noedhjaelp.dk/stoet/kirkeindsamling 
 

Indsamlingsperiode

Periode 7: Trinitatis II: Høst

Indsamlingsoplysninger:

MobilePay: Folkekirkens Nødhjælps MobilePay 646464

Netbank: reg.nr.: 4183 kontonr.: 605 2800 - mærk: kollekt


Se mere her

www.noedhjaelp.dk/stoet/kirkeindsamling/


Kontakt

Folkekirkens Nødhjælp
Meldahlsgade 3
1613 København V
Tlf: 3315 2800

Mail bjc@dca.dk