Organisationer
Indre Mission i Danmark

Indre Mission i Danmark

Hjemmesiden Jesusnet.dk er et af de mange midler, Indre Mission bruger til at formidle evangeliet til danskerne. Formålet med siden er at dele gode nyheder, give vigtige svar og skabe en tryg dialog. 

Om organisationen

Indre Mission er en landsdækkende folkekirkelig bevægelse med ca. 400 lokale fællesskaber. Bevægelsen ønsker at udbrede kristendommen i Danmark og har et vidt forgrenet arbejde for børn, unge, familier, voksne og seniorer. De fleste grupper mødes i missionshuse til ugentlige arrangementer med sang, bøn, undervisning og samtale. Indre Mission har på landsplan et omfattende tværkulturelt arbejde og var blandt de første til at udvikle et omfattende missionsarbejde på internettet. Størstedelen af arbejdet udføres af frivillige, men bevægelsen har rundt om i landet flere ansatte missionærer og konsulenter til at støtte arbejdet. 

Hvad går pengene til

Jesusnet.dk har siden 2001 været et anerkendt ressourcested for viden om troen på Jesus. Hjemmesiden har for længst rundet 1 million besøgende, som her søger i de mange svar og artikler om livets vigtigste spørgsmål, stiller nye spørgsmål eller får en anonym dialog om troens udfordringer. Jesusnet.dk bruges af både præster, undervisere, unge og ældre, som ønsker ærlige og ligefremme svar om den kristne tro.

Der dukker hele tiden nye spørgsmål op, som kan være affødt af tendenser i tiden eller aktuelle, personlige problemstillinger. Der vil derfor også hele tiden være nye svar at finde på jesusnet.dk, ligesom man kan benytte hjemmesidens chatrum og fortsætte samtalen. Bidrag til jesusnet.dk vil gå til vedligeholdelse og udvikling af siden.

Tak for en god gave. 

Indsamlingsperiode

Periode 1: Adventstiden

Indsamlingsoplysninger

Reg. nr. 7170, Kontonr. 2212631, ’mrk. ”Kirkeindsamling”Se mere her

www.indremission.dk/gave 

Kontakt

Indre Mission i Danmark
Korskærvej 25
7000 Fredericia
Tlf. 7592 6100
Mail sek@imh.dk