Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Jysk Børneforsorg/Fredehjem

Jysk Børneforsorg/Fredehjem

I mere end 100 år har vi arbejdet for, at udsatte og sårbare medmennesker får den nødvendige støtte til at opnå et godt og meningsfyldt liv.

Vores arbejde tager udgangspunkt i at skabe gode levevilkår for børn, unge og familier. Arbejdet udføres af dygtige og dedikerede medarbejdere og frivillige på vores selvejende institutioner og frivilligdrevne fællesskaber.

Om organisationen

Jysk børneforsorg/Fredehjem er en non-profit forening, som arbejder for at sikre gode levevilkår for udsatte og sårbare børn, unge og familier. Foreningen består af 19 selvejende institutioner, som hver dag udøver pædagogisk og støttende arbejde for sårbare og udsatte børn, unge og familier. Som civilsamfundsorganisation bidrager vi til et stærkt og mangfoldigt civilsamfund. Det gør vi bl.a. gennem vores frivilligdrevne tilbud, HUSRUM Danmark, hvor ensomme og psykisk sårbare unge kan tale om det som er svært, og indgå i meningsfulde fællesskaber.
Vores arbejde tager afsæt i folkekirkens diakoni og går tilbage til 1906. 
 

Hvad går pengene til

Med en donation er du med til at støtte vores kamp for at børn, unge og familier, skal have et godt og meningsfuldt liv. En donation går til vores frivilligbaserede fællesskaber og til foreningens udvikling. Donationer, gør det muligt for os at skabe udvikling for flere sårbare liv. 


 

Indsamlingsperiode

Periode 6: Trinitatis I: Sommertid

Indsamlingsoplysninger

Mobilepay: 244559

Konto nr: 3643-4815438450
 


Se mere her

www.jyskborneforsorg.dk


Kontakt

Jysk børneforsorg/Fredehjem
Ellengården, Bethesdavej 81
8200 Aarhus N
Tlf. 8616 7699
Mail: mail@jyskborneforsorg.dk