Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK’s formål er at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og oplever dens relevans for deres liv. Vi skaber rammer for gode fællesskaber overalt i Danmark - og har brug for støtte til at udvikle dette arbejde og nå endnu flere børn og unge.

Om organistationen

KFUM og KFUK står for en stor del af det kirkelige børne- og ungdomsarbejde i Danmark og har en lang tradition for at udvikle nye forkyndelsesformer til børn og unge - og til Folkekirkens møde med dem. 
 
KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.
 
I KFUM og KFUK møder man kristendommen gennem fortællinger og aktiviteter. Vi sætter dialog og rummelighed i centrum, og der er plads til alle. 

Hvad går pengene til

Camilla Clausen, leder i KFUM og KFUK i Kolding, fortæller: - Det er vigtigt for mig at være leder i en kristen sammenhæng, hvor børn og unge får en mulighed for at høre om det kristne budskab, som jeg gerne vil være med til at give videre. Det er vigtigt, at de unge har et sted, hvor de kan være sammen med jævnaldrende om det at være kristen – eller være med, selvom tro ikke er noget, de før har stiftet bekendtskab med. KFUM og KFUK i Danmark har brug for din støtte til fortsat at uddanne frivillige og udvikle nye tilbud og aktiviteter, så flest mulige får lov at opleve, at det kristne evangelium er en fantastisk gave, der er værd at bygge sit liv på. 

Når du støtter KFUM og KFUK, går dine penge til at gøre kristendommen levende og vedkommende for børn og unge i Danmark. Vi er årligt i kontakt med mere end 10.000 børn og unge.
 


Indsamlingsperiode

Periode 5: Forårstid, påske

Indsamlingsoplysninger

Giro 300 7332

Reg. nr. 8075 Kontonr. 140685


Se mere her

www.kfum-kfuk.dk/paaske


Kontakt

KFUM og KFUK i Danmark
Valby Langgade 19
2500 Valby
Tlf. 3614 1533
Mail national@kfum-kfuk.dk