Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
KFUM's Sociale Arbejde

KFUM's Sociale Arbejde

Indsamlede penge går til socialt udsatte børn, unge og voksne i Danmark. Vi hjælper fx voksne ramt af alkoholproblemer, ensomhed og hjemløshed samt børn og unge, der ikke har en god familie at vokse op i og voksne rollemodeller at spejle sig i.

Om organisationen

KFUM's Sociale Arbejde tilbyder hjælp, støtte og omsorg til børn, unge og voksne i udsatte livs- situationer. Vi møder mennesker i øjenhøjde og betragter ethvert menneske som ubetinget værdifuldt. De ca. 850 ansatte og 2.400 frivillige er engageret i at skabe værdige kår for ensomme, hjemløse, psykisk syge, misbrugere, udsatte familier og andre, som har det svært. Landet over driver vi 161 institutioner, sociale tilbud og genbrugsbutikker. Vi tilbyder rådgivning om bl.a. misbrug, gæld, konflikter, juridiske problemer, seksuelle overgreb, vold og livets mere generelle udfordringer. KFUM's Sociale Arbejde er grundlagt som selvstændig organisation i 1918, og vi arbejder på folkekirkelig grund med afsæt i et kristent menneskesyn. Vores organisatoriske bagland omfatter FDF, KFUM og KFUK i Danmark, KFUM Spejderne samt Y's Men Region Danmark.
 

Hvad går pengene til

Indsamlede kollekt-midler går bl.a. til, at vores sociale tilbud kan holde juleaften med god mad, juletræ og gaver for dem, der ikke har andre steder at gå hen. Indsamlede midler går også til, at vi kan indbyde både voksne og familier til sommerferie-ture og udflugter hen over hele året, som kan være et lyspunkt i en dagligdag, der for de udsatte børn, unge og voksne oftest er kendetegnet af sociale og økonomiske bekymringer samt fravalg. Ansvaret for at yde den rigtige hjælp til de mennesker, der har det sværest, ligger lokalt i vores sociale tilbud, så de, der kender behovene bedst også fordeler hjælpen.


 

Indsamlingsperiode

Periode 2: Jul og nytår

Indsamlingsoplysninger

Reg. nr. 3420, Kontonr. 0010 322 928

MobilePay: 630 073
 


Se mere her

www.kfumsoc.dk


Kontakt

KFUM's Sociale Arbejde
Højskolevej 3, Strib
5500 Middelfart
Tlf. 6440 1888
Mail info@kfumsoc.dk