Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
KLF, Kirke & Medier

KLF, Kirke & Medier

Radio og tv når ud til alle mennesker i Danmark. Derfor arbejder KLF på at sikre, at det kristne evangelium også er en del af sendefladen via gudstjenester og morgenandagter og via andre typer af programmer, der sætter fokus på Bibelen og kristendom.

Om organisationen

KLF, Kirke & Medier er Danmarks største mediebrugerorganisation og den eneste, der arbejder ud fra et kristent grundsyn. Foreningen er i tæt dialog med de danske public service-medier og er aktiv i den offentlige, mediepolitiske debat. Udover radio og tv har foreningen fokus på måden, som vores digitaliserede hverdag påvirker os som mennesker - særligt i forhold til børn og familier.

Hvad går pengene til

KLF, Kirke & Medier er den eneste forening af sin slags. Gennem et tæt samarbejde med de store mediehuse og relevante, politiske ordførere formår foreningen at få kirke og kristendom sat på dagsordenen og ikke mindst på sendefladen i radio og på tv. Gudstjenesterne på tv når ud til tusindvis af mediebrugere hver uge og er dermed med til at udbrede kendskabet til kristendommen. KLF ser det som sin særlige opgave at sikre, at kirke og kristendom også bliver behandlet på en sober og rimelig måde i medierne, ligesom der sættes fokus på etikken i medierne, sproget i medierne og mediebrugen i det hele taget. KLF er hele det kirkelige Danmarks talerør direkte ind på direktionsgangene hos særligt DR og TV 2 og har reel indflydelse på, hvad der sendes. 


 

Indsamlingsperiode

Periode 8: Efterår, Allehelgen

Indsamlingsoplysninger

Reg. nr. 9402, Kontonr. 3277550
 


Se mere her

www.klf.dk


Kontakt

KLF, Kirke & Medier
Korskærvej 25
7000 Fredericia
Tlf. 8662 7466
Mail info@klf.dk