Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Kristent Pædagogisk Institut

Kristent Pædagogisk Institut

KPI inspirerer og støtter mennesker, der på et kristent grundlag arbejder med opdragelse, undervisning, vejledning og forkyndelse: Forældre, lærere, pædagoger, kirkelige medarbejdere m.fl.

Om organisationen

Carsten Hjorth Pedersen, der er KPIs daglige leder, rejser rundt i landet - og udlandet - for at inspirere mennesker med pædagogiske opgaver i hjem, skole og kirke. KPI arrangerer også konferencen og kurser. KPI ser det som sin opgave at sætte formidlere af alle slags i stand til at give børn, unge og voksne det bedste for tid og evighed. KPI har ledet Katekismusprojektet (www.katekismusinspiration.dk), Åndsfrihedsprojektet og Projekt God Forkyndelse. Ca. 40 % af KPIs økonomi er baseret på gaver.
 

Hvad går pengene til

Gaverne, som KPI får, bruges primært til de udgifter, der er forbundet med at have Carsten Hjorth Pedersen (daglig leder på fuld tid) og Karna Larsen (regnskabsfører på 15% tid) samt nogle konsulenter i mindre stillinger ansat. Desuden går gaverne til de projekter, vi driver sammen med andre organisationer. KPIs ansatte tjener en del af deres egen løn ved medvirkener m.m. Men vi er samtidig afhængige af enkeltmenneskers økonomiske støtte i form at gaver og/eller medlemskab af KPI. Det sidste koster 250 kr. pr. år pr. person. Som medlem får man KPIs fire årlige Nyhedsbreve, der bl.a. rummer artikler om religionspædagogiske emner. KPI ejer ikke egne bygninger, men bor billigt til leje. Vi har siden stiftelsen i 1998 aldrig haft gæld.
 


 

Indsamlingsperiode

Periode 3: Vintertid, helligtrekonger

Indsamlingsoplysninger

Giro 16775029, 

Reg. nr. 1551, Kontonr. 0016775029
 


Se mere her

www.kpi.dk


 

Kontakt

Kristent Pædagogisk Institut 
Kirkebyvej 14
7400 Herning
Tlf. 2840 5314
Mail chp@kpi.dk