Organisationer
Mission Afrika

De kristne i Mellemøsten lider. Dag for dag oplever de et stigende pres fra omgivelser. Den kristne tv-station SAT-7 bringer håb i en håbløs situation.

Om organisationen

Mission Afrika er en folkekirkelig missionsorganisation, som i fællesskab med kirker og organisationer i Afrika og Mellemøsten arbejder for at fremme en levende og engageret kristendom, som rækker ud til flere og flere – i ord og handling, i Afrika og Danmark. Det gør vi gennem forkyndelse, omsorg for nødlidende og projekter, der forbedrer levevilkår.

Hvad går pengene til

“Min uskyldige mand er blevet myrdet, og alle vores ejendele er blevet stjålet. Bed for mig og for de mange, mange andre mennesker, som har mistet deres familiemedlemmer. Bed for de mennesker, der giver deres tid og penge for at hjælpe mig.” Sådan skriver en irakisk seer til den kristne tv-station SAT-7. Hendes ord er et tydeligt vidnesbyrd om, at de kristne lever under meget svære vilkår i Mellemøsten og Nordafrika i dag, men samtidig også et eksempel på, hvordan mange finder trøst, håb og en livline til et kristent fællesskab gennem kanalens programmer. Vi håber, at I vil være med til at bakke op om SAT-7's vigtige mission om at give de kristne i regionen en stemme og sikre dem mulighed for at høre Guds ord, også de steder, hvor det er for farligt at samles til gudstjeneste. På forhånd tak fordi I bakker op om de trængte kristne i Mellemøsten.

Indsamlingsperiode

Periode 7: Trinitatis II: Høst