Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Norea Mediemission

Norea Mediemission

Radio, tv og internet spiller en stor rolle i arbejdet for at sprede det kristne håb til mennesker rundt om i verden, ikke mindst i de dele af verden som er lukkede for traditionel missionsvirksomhed.

Om organisationen

Norea er en kristen medieorganisation som i tæt samarbejde med internationale partnere, producere og støtter kristne og humanitære missionsprojekter, via medierne. På grund af dette arbejde, når evangeliet ind bag lukkede grænser; ind i fængsler; og ind i hjemmene hos forfulgte kristne som står alene med deres tro.
Norea er engageret i projekter indenfor radio, satellit-tv, internet og smartphone apps. Meget af Noreas arbejde foregår i tæt samarbejde med TWR (Trans World Radio), Sat-7 og andre lokale medieproducenter.
Norea er sat i verden for at medvirke til udbredelsen af evangeliet om Jesus Kristus i verden, primært i områder og blandt folkeslag, der er lukkede for traditionel missionsvirksomhed, men også i Danmark.
 

Hvad går pengene til

De indsamlede midler går til produktion af nye TV- og Radio-programmer, samt til de omkostninger der er forbundet med at få signalet ud i æteren. Gennem vore udsendelser har undertrykte og forfulgte kristne i blandt andet Centralasien, Mellemøsten og Nordafrika mulighed for at være en del af et kristent fællesskab, på trods af ydre omstændigheder. Samtidig giver mange af udsendelserne hjælp og råd i hverdagen til mennesker hvis liv på den ene eller anden måde er udfordrede. Nogle programmer har særligt fokus på kvinder som er ofre for menneskehandel, kvinder som er udsat for vold i hjemmet, eller piger som bliver giftet bort i en alt for ung alder. Andre programmer tager fat på emner som børneopdragelse, familieliv, sundhed, kost og hygiejne.

Norea er engageret i projekter på mere end 25 forskellige sprog.

Læs mere på Norea.dk


 

Indsamlingsperiode

Periode 7: Trinitatis II: Høst

Indsamlingsoplysninger

Giro 5165989, 

Reg. nr. 1551, Kontonr. 5165989


 


Se mere her

www.norea.dk


Kontakt

NOREA Radio, Danmark
Porsevej 6
6100 Haderslev
Tlf. 4252 1100
Mail info@norea.dk