Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Ordet og Israel

Ordet og Israel

Vær med til at række evangeliet til det jødiske folk. Ca. 1,5 millioner israelere lever under fattige forhold. Disse mennesker har på en særlig måde brug for jeres hjælp!

Om organisationen

Ordet og Israel arbejder for at jøder må se Jesus som Messias og at kristne må se Israel som Guds folk. ”Gud har ikke forkastet sit folk”, skriver Paulus i Romerbrevet 11,2. Evangeliet må derfor fortsat rækkes til det jødiske folk, for der er ikke frelse i andre end Jesus. Samtidig er Israel fortsat en betydningsfuld brik i Guds frelsesplan for verden, og vi lever i dag i en tid, hvor Israels folk vender hjem, og Israels land bliver genopbygget. Ind i den situation er der tilmed opstået en bevægelse af jøder, der tror på Jesus som Messias. Det er i denne spændende virkelighed, at Ordet og Israel arbejder på at opfylde sit formål.

Hvad går pengene til

Indsamlede midler kan enten øremærkes "Yad va Lev" eller gå til det øvrige arbejde i Ordet og Israel. "Yad va Lev" betyder hånd og hjerte og er Ordet og Israels socialt/diakonale hjælpearbejde i Israel. Arbejdet består især i mindre lejlighedsistandsættelser blandt nogle af Jerusalems fattige og praktisk hjælp i socialt arbejde og diakonalt arbejde på hjem for handicappede. Gaver til "Yad va Lev" bruges til aflønning af de medarbejdere, der leder arbejdet og til maling og andre materialer, som bruges i arbejdet i lejlighederne. Gaver til det øvrige arbejde går blandt andet til mødevirksomhed og bibelundervisning i menigheder i Danmark.
 


 

Indsamlingsperiode

Periode 7: Trinitatis II: Høst

Indsamlingsoplysninger

Reg. nr. 6110, Kontonr. 9042977829

MobilePay: 52860


Se mere her 

www.ordetogisrael.dk


Kontakt

Ordet og Israel
Vejby Centervej 46
8240 Risskov
Tlf. 8698 7912
Mail kontor@ordetogisrael.dk