Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
WeShelter, Missionen blandt hjemløse

WeShelter - Missionen blandt hjemløse

WeShelter hjælper de allermest udsatte mennesker i vores samfund. Hvert et bidrag gør en forskel for hjemløse, udsatte og sårbare.

Om organisationen

WeShelters historie går tilbage til 1893. I mange år bar vi alene navnet ”Missionen blandt Hjemløse”. Nu hedder vi WeShelter. I WeShelter deler vi det kristne menneskesyn, hvor alle mennesker har samme værdi og er ukrænkelige. Vi holder godt fast i vores værdier i mødet med hjemløse, udsatte og sårbare mennesker. Vi driver to herberg for hjemløse. Herberget Kollegiet på Gl. Køge Landevej og ungeherberget RG60 på Nørrebro. Vi står også bag en række væresteder for udsatte og sårbare i nogle af Københavns mest belastede områder. En stor del af vores arbejde baserer sig på frivillige kræfter. De frivillige i WeShelter skaber nærvær og fællesskab og giver den nødvendige støtte, så tidligere hjemløse kan finde sig godt til rette i det nye hjem. Vi driver også en økonomirådgivning, hvor frivillige rådgivere står klar med hjælp og støtte til hjemløse, udsatte og sårbare med økonomiske kvaler.

Hvad går pengene til

Vi bekæmper ensomhed– et venskab af gangen. Når du støtter WeShelter, er du med til at støtte det frivillige arbejde med at skabe fællesskaber og give omsorg til hjemløse, udsatte og sårbare mennesker. Ofte skabes fællesskabet omkring et sundt og nærende måltid. Det har mange brug for. Pengene går også til at samle tøj ind til hjemløse og give det videre til dem, der mangler. Pengene går desuden til at samle viden om, hvordan livet er for hjemløse, udsatte og sårbare. På den måde kan WeShelter være med til at råbe op, når de mest udsatte i vores samfund har brug for samfundets hjælp.
 


 

Indsamlingsperiode

Periode 2: Jul og nytår

Indsamlingsoplysninger

Giro 9001859, 

Reg. nr. 9570, Kontonr. 9001859

MobilePay: 69212
 


Se mere her

www.weshelter.dk


Kontakt

WeShelter - Missionen blandt Hjemløse
Gammel Køge Landevej 137
Valby 2500
Tlf. 3616 1113
Mail kontakt@weshelter.dk