Organisationer
WeShelter, Missionen blandt hjemløse

WeShelter - Missionen blandt hjemløse

Missionen blandt hjemløse arbejder med de allermest udsatte grupper i samfund. Hvert et bidrag til os er med til at opkvalificere arbejdet med de hjemløse og social udsatte.

Om organisationen

Missionen blandt Hjemløse er stiftet i 1893, og funderet på et kristent menneskesyn, hvor alle mennesker har samme værd og er ukrænkeligt. Vi er i dag en moderne organisation, der holder fast i vores kristne værker i mødet med hjemløse og socialt udsatte. Vi driver en række institutioner, så som Mændenes Hjem og Kollegiet, og væresteder for hjemløse og socialt udsatte. Vi har derudover udviklet en række frivilligprojekter, som er med til at skabe nærvær, samt hyggelige og sjove aktiviteter for brugerne. Vi arbejder med at formidle viden, indsamle midler og dokumentere vores indsats, sådan at vi fortsat kan hjælpe, de mennesker der har behov.

Hvad går pengene til

Når du støtter Missionen blandt Hjemløses arbejde, er du med til at opkvalificere det sociale arbejde på vores væresteder, institutioner og i vores frivilligprojekter. Bidrag vil blandt andet gå til at forbedre forholdene for brugerne på institutionerne. Pengene vil bl.a. gå til ture og oplevelser for de hjemløse og socialt udsatte, samt de vil gå til at forbedre de fysiske rammer på institutionerne.


Indsamlingsperiode

Periode 2: Jul og nytår

Indsamlingsoplysninger

Giro 9001859, 

Reg. nr. 9570, Kontonr. 9001859


Se mere her

www.weshelter.dk


Kontakt

WeShelter - Missionen blandt Hjemløse
Gammel Køge Landevej 137
Valby 2500
Tlf. 3616 1113
Mail kontakt@weshelter.dk