Fortsæt til hovedindholdet
Organisationer
Y's Men Region Danmark

Y's Men Region i Danmark

Y´s Men er mennesker, der vil bruges og som ønsker at være med i et forpligtende kristent fællesskab. De fleste medlemmer har baggrund i den danske folkekirke, KFUM og KFUK, FDF, KFUM-Spejdere m.fl. og vil gerne være med til at gøre en forskel.

Om organisationen

Alle Y´s Men´s klubber er forenet i Y´s Men International. Bevægelsens motto er: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret.

Hvad går pengene til

Indsamlingen går i år til vore 2 regionsprojekter, og vil blive fordelt ligeligt.
 
Vi støtter et projekt ”Faros”, gennem International Aid Services. Dette projekt hjælper uledsagede flygtningebørn og unge, primært i Athen, Grækenland, med at få en uddannelse, et sted at bo og et værested, med tilknyttede socialarbejdere, der vil og ønsker, at hjælpe børnene og de unge til at få et ståsted i livet.
 
Det andet projekt, er en tilbygning til Trinity school, i Tanzania, hvor vi hjælper Mushemba Foundation med midler, så de kan bygge et drengehus på skolen, så disse drenge kan bo på skolen, og få sig en uddannelse. Mange af de børn, der går på skolen, er børn af enlige forældre eller forældreløse børn, der normalt vil være overladt til sig selv. Børnenes skolepenge sponsoreres på anden vis. Indsamlede midler sendes til nedenstående bankforbindelse - mrk. K 7710. Mange tak for støtte og positiv medvirken til gennemførelsen af disse projekter!


Indsamlingsperiode

Periode 3: Vintertid, helligtrekonger

Indsamlingsoplysninger

Reg. nr. 2380, Kontonr. 86446 277 195

Reg. nr. 0994, Kontonr. 311 3922
 


Se mere her

www.ysmen.dk


Kontakt

Y's Men Region Danmark
 

Mølleparken 65  6240 Løgumkloster +45 7474 3419 / +45 2029 0757 birthe_kraghs@hotmail.com